top of page
rain-water-5470471 (1).jpg
anke banning logo all white.png
Foto lichaamsscan meting.JPG

Werking apparaat

Zwitserse technologie

De technologie van de lichaamsscan is ontstaan in de jaren twintig van de vorige eeuw. Toen heeft Dr. Raymond Rife ontdekt dat als je op een petri-schaaltje een stam bacteriën legt en je je stuurt er een frequentie op af dat die bacteriën begonnen te groeien.

 

Als er een frequentie is waarbij de bacteriën groeien dan is er ook een frequentie waarbij ze dood gaan, dachten ze, en dat bleek inderdaad het geval. Elke groep cellen heeft een energieveld en die geeft een typisch eigen frequentie patroon.

 

Ze zijn toen voor alle bacteriën, virussen, schimmels de juiste frequenties gaan zoeken en toen bleek dat niet alleen deze micro-organismen een eigen frequentie hebben, maar ook alle voedingsmiddelen, medicijnen, homeopathische middelen, celzouten etc.... 

In de technologie zijn ze de kennis over frequenties gaan gebruiken voor de ontwikkeling van de afstandsbediening van de televisie en later voor de mobiele telefoon, waardoor je kunt bellen met je zus aan de andere kant van de wereld. In de gezondheidszorg zijn ze deze kennis onder andere gaan toepassen met de lichaamsscan. Het onderstaande filmpje geeft hier uitleg over.

Deze technologie wordt in Duitsland gebruikt in 800 praktijken van huisartsen, medische specialisten en tandartsen. In Nederland zijn we met 30 praktijken actief. In Nederland is de organisatie van de zorg anders georganiseerd waardoor deze nieuwe technologie nog niet zo bekend is.

Graag laat ik je ermee kennis maken of geef ik je verdere uitleg.

Op de website van Home - VITATEC of  Natural Health Centre (vitatecnhc.nl) kun je meer informatie vinden.

Meer weten over:

bottom of page