top of page
rain-water-5470471 (1).jpg
anke banning logo all white.png
alternative-medicine-906144.jpg

Supplementen

De APK voor je lichaam

Supplementen zijn soms nodig om op korte termijn effecten te realiseren. Ik ben geen fan van vele supplementen slikken. Als ik het kan voorkomen geef ik graag advies over hoe je met goede voeding een oplossing kun realiseren. Daar begin ik altijd mee.

 

Maar áls ik dan supplementen voorschrijf dan gebruik ik graag goede producten. Met onderbouwde studies onder andere op pubmed (de bibliotheek voor medici)

Momenteel is er namelijk een wildgroei als het gaat over de bedrijven die pillen maken waarbij ik en jij niet weten wat erin zit.

Zo heeft kurkuma een bekende herstellende werking op het lichaam, maar kurkuma uit India is niet kurkuma uit Frankrijk. En hoe wordt de kurkuma gezaaid, geoogst en gevoed? Dus hoe is de kwaliteit van de producten die erin zitten?

Daarnaast heeft het bedrijf dat kurkuma verkoopt zelf onderzoek gedaan naar de werking van zijn producten? En de samenwerking met de vulstoffen die eraan toegevoegd zijn om het product houdbaar te houden? Hoeveel kurkuma zit er daadwerkelijk in?

Doordat de producten van celxpert onderbouwd zijn op pubmed zul je tijdens je behandelingen in het ziekenhuis gewoon deze supplementen mogen blijven innemen in tegenstelling tot andere supplementen waarbij de artsen zeggen dat je ze mag stoppen als je opgenomen wordt voor een behandeling in het ziekenhuis. Dat zegt toch wel wat...

Dus ik gebruik hoofdzakelijk de producten van Celxpert.

 

Hieronder de uitleg van Dr. Mathias Rath. 

- Hij is één van de sprekers in de videoserie van "The truth about cancer". Een zeer informatieve serie over het versterken van je immuunsysteem en de behandeling van kanker.

- Hij is de drijvende kracht achter de onderzoeken die ze blijven doen naar de voedingstekorten (micro-nutriënten) en chronische aandoeningen.

- De producten van Celxpert worden gemaakt naar aanleiding van het onderzoek dat in zijn laboratorium (Dr. Rath Research instituut in Californië) wordt gedaan.

Blueearth.nu is mooi familie bedrijf met passie voor hun producten.

De waterbehandeling met natuurlijke bewegingen en geometrie, de toevoeging van zuurstof en de verlevendiging van het water zijn de basis voor al hun producten.
Van waterbeschikbare voedingssupplementen tot harmoniserende producten voor omgeving en grondgebieden. Blue Earth biedt producten die de evolutie richting een schonere en vitalere aarde en haar bewoners ondersteunen. Kijk voor hun producten op www.blueearth.nu of te bestellen via mij.

Meer weten over:

bottom of page